Arkiver: Ingredienslister

Pynt på bløtkake bakt uten laktose, kan bestå av:

Tekstbånd av marsipan: sukker, mandler (20 %), glykose, vann, soyamel, pregelatinisert risstivelse, stabilisator Sorbitol (fra glutenfri hvetestivelse), fortykningsmiddel (Guarkjernemel, Tragant), konserveringsmiddel (E202)). Marsipanrose/blader: sukker, mandler, glykose, sorbitol (E420), konserveringsmiddel (E202), farge (E131, E124, E160a, E120, E141). Sjokolade til tekst og border: kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (soyalecitin (E322)), aroma. Dekorsukker: rørsukker, maisstivelse, vegetabilsk fett (palme)

Pynt på marsipankake bakt uten laktose, kan bestå av:

Marsipanrose/blader: sukker, mandler, glykose, sorbitol (E420), konserveringsmiddel (E202), farge (E131, E124, E160a, E120, E141). Sjokolade til tekst og border: kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (soyalecitin (E322)), aroma. Sprøytegele: sukker, vann, glykose, fortykningsmiddel (E406, E440), surhetsregulerende middel (E330, E524, E331), farge (E100, E120, E141), konserveringsmiddel (E200), aroma. Dekorsukker: rørsukker, maisstivelse, vegetabilsk fett (palme)

Sjokoladebunn bh

Sukker, hvetemel, egg, rapsolje, vann, tørket glukosesirup, fettredusert kakaopulver, modifisert potetstivelse (E1422), mysepulver, hevemiddel (E450, E500), hvetegluten, salt, emulgator (E481, E471), stabilisator (E466, E412), aroma

Hakket valnøtt

Hakket valnøtter

Pasjonsfruktfromasj laktosefri

Laktosefri fløte (kremfløte, stabilisator (karragenan)), vann, pasjonsfruktpulver (sukker, tørket pasjonsfrukt, tørket fersken), maisstivelse, dekstrose, gelatin av okse, modifisert stivelse, aroma (lactose), fargestoff (E160a).   (3.06 % pasjonsfrukt)

Blodappelsinfromasj laktosefri

Laktosefri fløte (kremfløte, stabilisator (karragenan)), blodappelsinfromasjpulver (sukker, blodappelsinpulver, tørket blodappelsinsaft, sukker, maisstivelse, rødbetfarge, gelatin av storfe), modifisert stivelse (E1422), dekstrose, aroma.

Jordbærfromasj laktosefri

Laktosefri fløte (kremfløte, stabilisator (karragenan)),  vann, jordbærfromasjpulver (sukker, dekstrose, fruktpulver jordbær, tørket jordbær, maltodextin, sitronsyre, rødbetfarge, gelatin av stofe), surhetsregulerende middel sitronsyre, naturlig aroma, fargede matvare rødbetfarge).

Farget marsipanlokk

Sukker, mandler, glykose, vann, soyamel, pregelatinisert risstivelse, stabilisator Sorbitol (fra glutenfri hvetestivelse), stabilisator (E420, E415), invertsirup, fortykningsmiddel (E412, E414, E416, guarkjernemel, Tragant), maltodextrin, glukosesirup, fuktighetsbevarende middel (E4202), konserveringsmiddel (E202), farge (E171, E160a, E120, E131 ,E120, E170, spirulinaekstrakt, E160a, E100, E153, E100, E414).    

Sjokoladepynt -Karamellfristelse

sukker, kakaomasse, kakaosmør, smørolje (melk), helmelkpulver, emulgator (soyalecithin (E322)), skummet melkepulver, laktose, mysepulver, aroma (vanilje).