Tekstbånd av marsipan: sukker, mandler (20 %), glykose, vann, soyamel, pregelatinisert risstivelse, stabilisator Sorbitol (fra glutenfri hvetestivelse), fortykningsmiddel (Guarkjernemel, Tragant), konserveringsmiddel (E202)). Marsipanrose/blader: sukker, mandler, glykose, sorbitol (E420), konserveringsmiddel (E202), farge (E131, E124, E160a, E120, E141). Sjokolade til tekst og border: kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (soyalecitin (E322)), aroma. Dekorsukker: rørsukker, maisstivelse, vegetabilsk fett (palme)
Arkiver: Ingredienslister
Pynt på marsipankake bakt uten laktose, kan bestå av:
Marsipanrose/blader: sukker, mandler, glykose, sorbitol (E420), konserveringsmiddel (E202), farge (E131, E124, E160a, E120, E141). Sjokolade til tekst og border: kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (soyalecitin (E322)), aroma. Sprøytegele: sukker, vann, glykose, fortykningsmiddel (E406, E440), surhetsregulerende middel (E330, E524, E331), farge (E100, E120, E141), konserveringsmiddel (E200), aroma. Dekorsukker: rørsukker, maisstivelse, vegetabilsk fett (palme)
Sjokoladebunn bh
Sukker, hvetemel, egg, rapsolje, vann, tørket glukosesirup, fettredusert kakaopulver, modifisert potetstivelse (E1422), mysepulver, hevemiddel (E450, E500), hvetegluten, salt, emulgator (E481, E471), stabilisator (E466, E412), aroma
Hakket valnøtt
Hakket valnøtter
Pasjonsfruktfromasj laktosefri
Laktosefri fløte (kremfløte, stabilisator (karragenan)), vann, pasjonsfruktpulver (sukker, tørket pasjonsfrukt, tørket fersken), maisstivelse, dekstrose, gelatin av okse, modifisert stivelse, aroma (lactose), fargestoff (E160a). (3.06 % pasjonsfrukt)
Blodappelsinfromasj laktosefri
Laktosefri fløte (kremfløte, stabilisator (karragenan)), blodappelsinfromasjpulver (sukker, blodappelsinpulver, tørket blodappelsinsaft, sukker, maisstivelse, rødbetfarge, gelatin av storfe), modifisert stivelse (E1422), dekstrose, aroma.
Jordbærfromasj laktosefri
Laktosefri fløte (kremfløte, stabilisator (karragenan)), vann, jordbærfromasjpulver (sukker, dekstrose, fruktpulver jordbær, tørket jordbær, maltodextin, sitronsyre, rødbetfarge, gelatin av stofe), surhetsregulerende middel sitronsyre, naturlig aroma, fargede matvare rødbetfarge).
Farget marsipanlokk
Sukker, mandler, glykose, vann, soyamel, pregelatinisert risstivelse, stabilisator Sorbitol (fra glutenfri hvetestivelse), stabilisator (E420, E415), invertsirup, fortykningsmiddel (E412, E414, E416, guarkjernemel, Tragant), maltodextrin, glukosesirup, fuktighetsbevarende middel (E4202), konserveringsmiddel (E202), farge (E171, E160a, E120, E131 ,E120, E170, spirulinaekstrakt, E160a, E100, E153, E100, E414).
Dekor: Hasselnøtter
Sjokoladepynt -Karamellfristelse
sukker, kakaomasse, kakaosmør, smørolje (melk), helmelkpulver, emulgator (soyalecithin (E322)), skummet melkepulver, laktose, mysepulver, aroma (vanilje).