Arkiver: Ingredienslister

Sjokoladekrem Drizzle cake

Melis, meierismør, vann, kakaopulver, sukker, kaffe, aroma (vanillin).

Sjokoladebunn Drizzle cake

Sukker, hvetemel, egg, rapsolje, vann, tørket glukosesirup, fettredusert kakeopulver, modifisert potetstivelse (E1422), mysepulver, hevemiddel (E450, E500), hvetegluten, salt, emulgator (E481, E471), stabilisator (E466, E412), aroma, farge (E120).

Gele fruktkake

Sukker, vann, glukose, fortykningsmiddel (E440), konserveringsmiddel (E202), surhetsregulerende middel (E330), syre (vann, surhetsregulerende middel (E330)).

Gele pasjonsfruktkake

Glykosesirup, vann, sukker, stivelse agar-agar, pektin, surhetsregulerende middel sitronsyre, difosfater (E450), stabilisator glyserol, konserveringsmiddel kaliumsorbat (E202).

Sjokoladeganache

Kremfløte, sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, soyalecitin, vanilje).

Bringebærfromasj

Kremfløte, vann, bringebærfromasjpulver (sukker, dekstrose, gelatin av storfe, tørket bringebær 8%, glykosepulver, fargende matvare rødbetfarge, surhetsregulerende middel sitronsyre, naturlig aroma).

Sjokoladebunn mørk

Sukker, hvetemel, egg, fettredusert kakao, potetstivelse, hevemiddel (E450, E500), mysepulver, emulgator (E471, E481), salt, vegetabilsk olje, hvetegluten, stabilisator (E466, E412), vanilje.

Skogsbærgele

Sukker, vann, glukose, fortykningsmiddel (E440), konserveringsmiddel (E202), skogsbær aroma (vann, etylalkohol, naturlige og naturidentiske aromastoffer, fortykningsmiddel (E415), farge (E120), antioksidant (E330)), rød farge

Marsipan

Sukker, mandler (20 %), glykose, vann, soyamel, pregelatinisert risstivelse, stabilisator Sorbitol, fortykningsmiddel (E412, E414, E416), konserveringsmiddel (E202).