Arkiver: Ingredienslister

Valgfritt fyll kan bestå av

Bringebærsyltetøy; Sukker, bringebær (40%), vann, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E211, E202). Jordbærsyltetøy; Sukker, jordbær (40%), vann, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202). Aprikossyltetøy; Sukker, aprikos (40%), vann, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330, E300), konserveringsmiddel (E202). Ananas; Hermetisk hakket ananas i egen lake Vaniljekrem; Vann, fløte, sukker, modifisert stivelse (potet), mysepulver, vegetabilsk olje (kokos), geleringsmiddel… Read more »

Eggekrem

Smør, eggeplomme, sukker, fløte, vanilje: (vann, naturlig vaniljesmak (melkebestanddel), etylalkohol, modifisert stivelse (E1422), vaniljestang, ekstrakter, malt, karamell, fortykningsmiddel (Xanthan)).

Sjokoladefromasj

Fløte, vann, sjokoladefromasjpulver (sukker, mager kakao, gelatin av storfe), smøremiddel calciumcarbonat)

Pasjonsfruktfromasj

Fløte, vann, pasjonsfruktpulver (sukker, tørket pasjonsfrukt, tørket fersken), maisstivelse, dekstrose, gelatin av okse, modifisert stivelse, aroma (lactose), fargestoff (E160a).   (3.06 % pasjonsfrukt)

Ostekrem

Fløte, ostepulver (sukker, yoghurtpulver,dextrose, kjernemelkspulver, oksegelatin, modifisert stivelse, sitronsyre. Naturlig aroma, skummetmelkpulver, glukose), kremostbase (50 % kremost (pasteurisert melk og fløte, salt, stabilisator (johannesbrødkjernemel og guarkjernemel) og syrekultur), yoghurt, 16 % sukker, fortykningsmidler (pektin, karboksymetylcellulose og gelatin med opprinnelse fra svin), emulgator (mono-/diglyserider av fettsyrer og melkesyreestere av mono-/diglyserider av fettsyrer), surhetsregulerendemiddel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat)… Read more »

Kjeksbunn ostekake

Havregryn, vegetabilsk olje (kokos, shea, solsikke), hvetemel, sammalt hvete, sukker, demerasukker, sirup, hevemiddel (E500), salt, Smør (fløte, salt, syltekultur, vitamin D)

Melisglasur

Sukker, potetstivelse, vann, palsankrem (sukker, vann, emulgator (E475, E471, E322), fortykningsmiddel (E464), surhetsregulerende middel (E270), konserveringsmiddel (E200/0,1%).

Kransekake

Sukker, mandler (35%), pasteurisert eggehvite, stivelse (potet), glukosesirup, maltodekstrin, konserveringsmiddel (E202)

Kesamkrem

Laktosefri kesam (Skummet melk, melkesyrekultur, laktase, løpe (mikrobiell), Pasteurisert og homogenisert før syrning, ultrafiltrert), sukker, laktosefri fløte (Kremfløte, laktase, stabilisator (karragenan), pasjonsfruktpurè, gelatin (svin)

Jordbærgele

Glykose, sukker, jordbær (20 %), vann, stivelse agar, pektin, surhetsregulerendemiddel (sitronsyre), difosfat, kalium hydroksid, konserveringsmiddel kaliumsorbat, farge, karminsyre, aroma.