Fløte, vann, jordbærfromasjpulver (sukker, dekstrose, fruktpulver jordbær, tørket jordbær, maltodextin, sitronsyre, rødbetfarge, gelatin av stofe), surhetsregulerende middel sitronsyre, naturlig aroma, fargede matvare rødbetfarge).
Arkiver: Ingredienslister
Glasur gulrotkake
Kremostbase (50 % kremost (pasteurisert melk og fløte, salt, stabilisator (johannesbrødkjernemel og guarkjernemel) og syrekultur), yoghurt, 16 % sukker, fortykningsmidler (pektin, karboksymetylcellulose og gelatin med opprinnelse fra svin), emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer og melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat) og vaniljearoma), smør, margarin (vegetabilsk olje (raps, kokos,… Read more »
Gulrotkakebunn
Hvetemel, sukker, rapsolje heleggspulver, tørket gulrot 3,5%, hevemiddel (E450, (hvete), E160a), mysepulver (melk)), valnøtter
Sukkerbrødbunn bakt uten gluten
Sukker, glutenfri hvetestivelse, modifisert stivelse (E1414 (poteter)), glukosesirup, eggehvitepulver, glutenfri risstivelse, hevemiddel (E450 E500), emulgator (E475 E471), stabiliseringsmiddel (E466), farge (E160a), egg, vann
Mandelbunn
Mandelmel, melis (sukker, potetstivelse), eggehvite, bakepulver.
Sukkerbrød bakt uten sukker
Egg, fruktsukker, hvetemel, bakepulver (hevemiddel (E450, E500, E336)).
Kakaogele
Vann, glukose sirup, sukker, kakao, melis, stivelse agar-agar og pektin, konserveringsmiddel kaliumsorbat, stabilisator glyserol, surhetsregulerende middel sitronsyre.
Caffelattefromasj
Fløte, sukker, skummet melkepulver, gelatin av storfe, ristet kaffe, melkesukker, aroma (melkebestanddel), karamell, vegetabilsk olje (raps, palme).
Blodappelsinfromasj
Fløte, blodappelsinfromasjpulver (sukker, blodappelsinpulver, tørket blodappelsinsaft, sukker, maisstivelse, rødbetfarge, gelatin av storfe), modifisert stivelse (E1422), dekstrose, aroma.
Sjokoladebiter
Kakaomasse, sukker, emulgator (soyalecithin (E322)), aroma naturlig vanilje