Arkiver: Ingredienslister

Jordbærfromasj

Fløte, vann, jordbærfromasjpulver (sukker, dekstrose, fruktpulver jordbær, tørket jordbær, maltodextin, sitronsyre, rødbetfarge, gelatin av stofe), surhetsregulerende middel sitronsyre, naturlig aroma, fargede matvare rødbetfarge).  

Glasur gulrotkake

Kremostbase (50 % kremost (pasteurisert melk og fløte, salt, stabilisator (johannesbrødkjernemel og guarkjernemel) og syrekultur), yoghurt, 16 % sukker, fortykningsmidler (pektin, karboksymetylcellulose og gelatin med opprinnelse fra svin), emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer og melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat) og vaniljearoma), smør, margarin (vegetabilsk olje (raps, kokos,… Read more »

Gulrotkakebunn

Hvetemel, sukker, rapsolje heleggspulver, tørket gulrot 3,5%, hevemiddel (E450, (hvete), E160a), mysepulver (melk)), valnøtter

Sukkerbrødbunn bakt uten gluten

Sukker, glutenfri hvetestivelse, modifisert stivelse (E1414 (poteter)), glukosesirup, eggehvitepulver, glutenfri risstivelse, hevemiddel (E450 E500), emulgator (E475 E471), stabiliseringsmiddel (E466), farge (E160a), egg, vann

Mandelbunn

Mandelmel, melis (sukker, potetstivelse), eggehvite, bakepulver.

Sukkerbrød bakt uten sukker

Egg, fruktsukker, hvetemel, bakepulver (hevemiddel (E450, E500, E336)).

Kakaogele

Vann, glukose sirup, sukker, kakao, melis, stivelse agar-agar og pektin, konserveringsmiddel kaliumsorbat, stabilisator glyserol, surhetsregulerende middel sitronsyre.

Caffelattefromasj

Fløte, sukker, skummet melkepulver, gelatin av storfe, ristet kaffe, melkesukker, aroma (melkebestanddel), karamell, vegetabilsk olje (raps, palme).

Blodappelsinfromasj

Fløte, blodappelsinfromasjpulver (sukker, blodappelsinpulver, tørket blodappelsinsaft, sukker, maisstivelse, rødbetfarge, gelatin av storfe), modifisert stivelse (E1422), dekstrose, aroma.

Sjokoladebiter

Kakaomasse, sukker, emulgator (soyalecithin (E322)), aroma naturlig vanilje