Arkiver: Ingredienslister

Ananas

Hermetisk hakket ananas i egen lake

Aprikossyltetøy

Sukker, aprikos (40%), vann, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330, E300), konserveringsmiddel (E202).

Jordbærsyltetøy

Sukker, jordbær (40%), vann, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202).

Bilde kan bestå av:

Ark: vann, tapiokastivelse, maissirup, tørket maissiurup, cellellose, sorbitol, glyserin, rapsolje, gummi arabikum, polysorbat 80, vanilje, titanoksid, sitronsyre. Fargepatroner: vann, fortykningsmiddel E5120, glyserol E422, farge (se liste under), sitronsyre. Svart (E102, E110, E151), Gul (E102, E122), Magenta/rød (E122), Cyan/blå (E422).

Walesbunn

Egg, vann, rapsolje, hvetemel, hvetestivelse, maisstivelse, hevemiddel disodium diphosphate, sodium bikarbonat, salt.

Dekor wales kaker

Dekor wales m/vaniljekrem: Melisglasur (melis (sukker, potetstivelse)), vann, palsankrem (sukker, vann, emulgator (E475, E471, E322), fortykningsmiddel (E464), surhetsregulerende middel (E270), konserveringsmiddel (E200). Røstede mandelflak   Dekor wales m/ krokankrem: Dekorsukker (rørsukker, maisstivelse, vegetabilsk fett (palme)).

Butterdeigsbunn

Hvetemel, margarin (fullherdet rapsolje, fullherdet kokosolje, vann, emulgator (E471), salt, surhetsregulerende middel (E330), naturlig aroma, farge (E160a)), vann, salt.  

Krokankrem

Fløte, krokan (sukker, hasselnøttkjerner malte og ristet, vann, sukkerkulør, aroma)

Vaniljekrem

Vann, fløte, sukker, modifisert stivelse (potet), mysepulver, vegetabilsk olje (kokos), geleringsmiddel (E401), farge (E160a), aroma, vanilje.

Sjokoladekrem

Melis (sukker, potetstivelse), margarin (vegetabilsk olje (raps, kokos, fullherdet raps og kokos), vann, salt, emulgator (E471), aroma, farge (160a), smør (fløte, salt, syltekultur, vitamin D), kakao, vann, vaniljesukker (sukker, aroma vanillin (ligning basert), antiklumpemiddel (E341 (0,49%)).