Personvern og cookies

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Bakermester Klausen AS

sine nettsteder. Bakermester Klausen AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: bakerklausen.no

Personopplysninger som behandles

Bakermester Klausen AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • E-postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer

Hvordan informasjon innhentes?

Bakermester Klausen AS samler inn opplysninger gjennom bestillingsskjema på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi ikke motta din bestilling gjennom bestillingsskjema på nettsiden.

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne behandle bestilling av produkter

Vi oppretter bestillinger på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Bestillingen baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn eller leverer fra oss informasjon for dette formålet fra/til tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på bakerklausen.no lagres i bakenforliggende administrasjonspanel.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte post@bakerklausen.no

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Bakermester Klausen AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Bakermester Klausen AS

Samtykke

Ved bestilling av produkter gjennom nettsiden, samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Bakermester Klausen AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Bakermester Klausen AS

post@bakerklausen.no

Tlf. 32 23 16 10

 

Lurer du på noe? Legg igjen en beskjed, og vi kontakter deg i løpet av kort tid!
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.