Salgsbetingelser

Ordrebekreftelse

Ved bestilling i vår nettbutikk får du en kvittering når ordren sendes til oss. Bestillingen er ikke bekreftet før du senere mottar en e-post fra vårt salgskontor når vi har registrert din ordre.

Henting og betaling

Kaken betales kontant ved henting i butikken du har valgt. Husk å sjekke åpningstidene til butikken hvor du skal hente kaken. Vi gjør oppmerksom på at du ved bestilling forplikter deg til hente og betale kaken du har bestilt. Ev. avbestilling må skje senest 2 virkedager før avtalt henting. Om kaken ikke hentes og betales vil du motta en faktura på ordresummen samt et fakturagebyr på e-postadressen du oppga ved bestilling.

Bilde på kaken

Ønsker du et bilde på kaken må det sendes til oss senest 2 virkedager før levering. Bilde kan enten lastes opp direkte i vår nettside eller sendes på e-post til bestilling@bakerklausen.no. Vi gjør oppmerksom på at alle bilder vi mottar automatisk vil bli slettet i den påfølgende måneden etter leveringsdagen i henhold til vår personvernpolicy.

Priser

Alle priser som er oppgitt i nettbutikken er inklusive merverdiavgift. Merk at leveringsgebyr kan komme i tillegg ved kjøring til annet sted enn våre faste utleveringssteder.

Avbestilling eller endring av kaken

Ønsker du å avbestille eller endre på bestillingen må det skje senest 2 virkedager før leveringsdagen. Gjelder bestillingen levering av kake til neste dag, må du kontakte oss raskest mulig og vi kan ev. avbestille eller endre på kaken dersom den ikke allerede er satt i produksjon.

Reklamasjon eller klage

Hvis det oppdages feil eller mangel på leveringen må Bakermester Klausen AS motta melding om dette så snart som mulig etter kaken er mottatt. Ta kontakt på telefon 32 23 16 00 eller post@bakerklausen.no og vi vil kontakte deg første virkedag etter reklamasjonen er mottatt.

Oppbevaring av kaken

Kakene våre er ferskvare og må oppbevares kjølig og ikke over 4 grader.  Kaken bør ikke bli stående for lenge i romtemperatur. Ved transport må kaken behandles forsiktig.

Personvern

Bakermester Klausen AS arbeider kontinuerlig med å ivareta våre kunders personvern, dette gjelder også nettbasert behandling av personopplysninger. Bakermester Klausen AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: bakerklausen.no. Vi samler kun inn opplysninger vi trenger for å kunne levere kaken du bestiller; vi trenger fornavn og etternavn, e-postadresse og telefonnummer. Ved bestilling av produkter gjennom nettsiden vår, samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil du eventuelt trekker ditt samtykke tilbake. Vi gjør vårt ytterste for å beskytte personopplysningene dine og behandler alle personopplysninger i henhold til lovverket. Hvis du sender oss bilde som skal være på kaken, slettes bilde i den påfølgende måneden etter at kaken er levert.
For å lese vår personvernerklæring i sin helhet, se Informasjonkapsler/personvern.

 

Lurer du på noe? Legg igjen en beskjed, og vi kontakter deg i løpet av kort tid!
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.